Vraag en antwoord

Hoe werkt Glow in the Dark schmink of make-up?

In deze tekst zullen wij je meer vertellen over de manier waarop glow in the dark verf werkt. Bij blootstelling aan licht (dit kan UV/blacklight of daglicht zijn) absorbeert de verf de fotonen. In het donker worden deze fotonen vrijgegeven en dit effect produceert de welbekende glow. In de wetenschap staat dit bekend als luminescentie, het uitzenden/uitstralen van licht door stoffen. Dit mechanisme vinden we ook terug in de natuur en heeft een bepaalde  aantrekkingskracht op mensen. Wie houdt er niet van glow in the dark. De glow in the dark verf is door deze werking erg geschikt om prachtige en verrassende sferen te creëren in het donker.

De verf heeft door de gebruikte materialen om de verf te creëren een groen en/of witachtige tint. Door de verf te bewerken met gekleurde pigmenten kan de verf in diverse kleuren geleverd worden. Het nadeel van de gekleurde pigmenten is dat deze de neiging hebben om iets minder fel te schijnen in het donker. Dit komt omdat de gekleurde pigmenten het glow effect van de verf een beetje verdoezelen. Maar wees niet ongerust, het effect is nog steeds spectaculair in het donker.

Wat is het verschil tussen UV schmink en Glow in the dark schmink?

Glow in the Dark producten zijn gemaakt van verf die licht geeft in het donker. Ze geven ook licht als blacklight of UV-licht uit is. Dat geeft een super effect bij een “black-out” van licht. Glow in the Dark schmink wordt altijd eerst opgeladen door blacklights, UV-licht of lichaamswarmte en gloeit daarna in het donker. De schmink bevat speciale Glow in the Dark ingredienten die dat mogelijk maken. Glow in the Dark schmink of Glow in the Dark Make-Up gloeit feller met blacklights dan UV of  Fluorescerende schmink.  Ook bij daglicht is de Glow in the Dark schmink zichtbaar maar hij licht dan niet op. 

Onzichtbare groene Glow in the Dark schmink

Ben je op zoek naar iets anders? Dan hebben we iets dat bijzonder, exclusief en spectaculair is voor jouw feest. Koop het verrassingseffect van de onzichtbare groene Glow in the Dark schmink. Je doet de schmink op en deze is onzichtbaar bij normaal daglicht. Bij blacklightUV-licht of lichaamswarmte laadt hij op en geeft licht en blijft oplichten in het donker!  Koop hier je onzichtbare groene Glow in the Dark schmink.

UV OF FLUORESCERENDE MAKE-UP PRODUCTEN

UV of Fluorescerende make-up produkten geven ook een spectaculair effect op je feest. Het effect van UV of Fluorescerende make-up producten krijg je door de werking van blacklight en UV-licht op de make-up. De make-up licht op en is fluorescerend. Bij gewoon licht is de verf zichtbaar, alleen geven de UV of Fluorescerende make-up produkten geen extra licht meer.

Laatst bekeken