Retourrecht

Retourzending / Afkoelingsperiode

Alvorens een artikel voor retourzending bij Partylook / Schminkpaletti aan te bieden dient altijd vooraf aan de retourzending contact te worden opgenomen met Partylook / Schminkpaletti . Dit doet u door achter het ordernummer bij opties op "Contact opnemen" te klikken.

Er moet binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling een retournummer aangevraagd worden, dit doet u door achter het ordernummer bij opties op "Contact opnemen" te klikken. U ontvangt dan per e-mail een bevestiging hiervan en verdere instructies betreffende de retourzending. De bestelling dient zo spoedig mogelijk na het toekennen van het retournummer retour gestuurd te worden, bij overschrijding wordt deze niet meer in behandeling genomen! U dient de retourzending ALTIJD voldoende gefrankeerd te retourneren. Indien u een andere maat wenst kunt u dat aangeven. Retourzendingen kunnen NIET verrekend worden!

LET OP: Zendingen zonder retournummer worden niet in behandeling genomen!

Nadat de retourzending in goede orde is ontvangen zal deze beoordeeld worden en bij accoord het orderbedrag teruggestort worden op de bank of PayPal rekening van de klant. Dit recht is niet van toepassing indien:
- alle artikelen uit de beauty line zoals schmink (omwille van de hygiëne);
- op panty's (omwille van de hygiëne verzegeld laten);
- op pruiken (omwille van de hygiëne verzegeld laten);
- op contactlenzen (omwille van de hygiëne verzegeld laten);
- de koper zelf heeft getracht een gebrek te herstellen.

De koper is zelf verantwoordelijk voor het retourneren. Partylook / Schminkpaletti gaat er vanuit dat de koper de zending op dezelfde wijze retourneert, en waar nodig verzekerd verstuurt. Niet gefrankeerde zendingen en rembourszendingen worden door Partylook / Schminkpaletti nimmer geaccepteerd. U dient altijd bij een retourzending een briefje te doen met uw naam, ordernr. en evt. (indien van toepassing) uw banknr. Zonder deze gegevens kunnen we uw retourzending niet verwerken. Zodra de retourzending in goede orde is ontvangen zullen wij zorgdragen voor het restitueren van het aankoopbedrag. Indien de gehele bestelling retour wordt gezonden zal Partylook / Schminkpaletti de kosten van verzending (tot 6,50 euro) van het bedrag aftrekken.

LET OP: het retourrecht is tevens niet van toepassing indien de betaling niet binnen de gestelde betalingstermijn van 5 dagen is voldaan! U kunt dan niets meer retourneren.

Laatst bekeken